Forum FiestaKlubPolska -

Tuning stylistyczny - konsola środkowa od golfa 2

Jackxtor - 9 Mar 2006, 13:53
Temat postu: konsola środkowa od golfa 2
Witam

byłem na szrocie i znalazłem półke od jakiegos samochodu troche przerobiłem i co sądzicie moze być

marcus_87 - 9 Mar 2006, 14:54

pomysl dobry ale wykonanie nie bardzo, sprobuj jakos chociaz te krawedzie zlagodzic..
dday - 9 Mar 2006, 15:52

ty tego nie przerobiles tylko pocioles i wcisnoles :-P
okropnie to wyglada :?
jakby to jakos choć troszke do siebie pasowało to by było fajnie (pomysł początkowy dobry ale cała reszta nie wyszła - takie jest moje zdanie)

piterak - 9 Mar 2006, 17:20

:? Chłopie co ty zrobiłeś :he:
Co Ty w tym widzisz ?
Jak sie nie myle jest to konsolka z VW GOLFa II, ale on ma wyższą konsolke i dłuższą, zachodzącą na wajche biegów i dźwignie ręcznego, Ty jak widać niepotrzebne tobier elementy odciołeś "fleksem" :-/
Pozatym, nie możesz łączyć wyblakłego czarnego (golf) z szarymi plastikami w twojej fieście, jakoś to do siebie nie pasuje.

Lepiej poszukaj sobie orginalnej konsolki na biegi z mk3 w takim kolorze jak Twój kokpit.
Wtedy to będzie miało sens. ;)

Zresztą to twój samochód i nie bierz tego aż tak bardzo do siebie, to Ty tym jeździsz a nie ja. :P

Mafios - 9 Mar 2006, 17:22

konsola od golfa 2 a wykonanie tragiczne
Jackxtor - 9 Mar 2006, 18:02

mi się podoba to jest tylko włożone na razie dopiero spasuje przeciesz tak tego niezostawie i pomaluje sprejem w koloże deski kto niema fiesty to nawet niezauwazy że przerabiałem
dday - 9 Mar 2006, 18:15

to jak to skonczysz to dopiero wtedy pokaż ;)
chetnie zobacze nowaorski pomysł ale narazie nie da sie za długo na to patrzeć :-P

mikolaj_r - 9 Mar 2006, 18:27

Straszne to jest...ale oczywiście kwestia gustu :)
jaco11 - 9 Mar 2006, 19:00

Kolego przede wszystkim załagodź te brzegi jakoś i pomaluj na razie jest do kitu wcale mi sie nie podoba :lol: nie lepiej było kupić coś na allegro lub gdzieś indziej orginalnego ale w końcu to jest twój samochód i twoje pomysły my możemy tylko wyrażać opinię pozdr.....
:D

MATEUSZ - 10 Mar 2006, 14:01

ja bym to ładnie połączył laminatem i byłby całościwy orginał!
andrew - 10 Mar 2006, 22:24

witam cie kolego jezeli moge cos powiedziec to raczej nie jest to jak na poczatek wykonane zbyt ok mozesz to wykonac ale nie porzerabiaj tego kup sobie nowa konsolke a naprawde bedzie to fajniej wygladalo ale brawa za wyobraznie i poczynania w robote ktora zapewne sam chciales zrobic tak ze przemysl to i bedzie ok to nie sa duze pieniadze
marcus_87 - 10 Mar 2006, 23:21

nie no jak juz zaczales sie bawic to skoncz, tymbardziej ze deska i tak juz zniszczona jest wiec nawet jak kupisz konsolke to nie pomoze. plan zeby to polaczyc i pomalowac dobry, ale wykombinuj tez cos przy skrzyni bo nieciekawie sie to wyglada...
LOY - 11 Mar 2006, 01:58

oki Jackxtor szczerze niewiem co tak naprawde chciałeś nam pokazac ...zgaduję ze raczej wygrała po prostu wielka cheć założenia jakiegos tematu . przeczytałes co sądza forumowicze .. Spójz prosze odrobine krytycznie na swoje "dzieło" i sam zadecyduj czy jest piękne i warte 'rozpowszechnienia" zamykam temat dając szanse tematom godniejszym dyskusji .