Forum FiestaKlubPolska -

Elektryka - calypso

marcus_87 - 4 Mar 2006, 19:45
Temat postu: calypso
mam problem z podswietlaniem przycisku od otwierania dachu w calypso, myslalem ze to zarowka ale jest dobra. zauwazylem ze w kostkach od otwierania szyb mam wszystkie piny a w tej od dachu nie ma dolnego lewego i nie wiem czy brakuje mi tej wsowki i musze kabel ciagnac czy gdzies prad nie dochodzi. jakby ktos kto ma takie cos mogl sprawdzic czy wszystkie miejsca w kostce sa wykorzystane i jakie kolory kabli sa tam powpinane to bylbym bardzo wdzieczny
ps. wogole mi sie ta instalacja nie podoba bo ma powpinane po 2 kable w niektore piny

Ługol - 4 Mar 2006, 23:34

Musisz pociągnąć kabel, ja tak zrobiłem i swieci 8)
marcus_87 - 5 Mar 2006, 12:39

no ciekawe dlaczego ford nie zrobil tego przycisku podswietlanego, chociaz w niektorych chyba jest to fabrycznie :bad: skad ciagnales kabel? tam ma byc + czy masa?
szynszyl - 5 Mar 2006, 20:01

masa to twoja cała buda.
Ługol - 6 Mar 2006, 16:30

Musisz pociągnąć + od postojówek, a przy okazji pytanie czy przycisk od otwierania bagażnika jest podświetlany???
marcus_87 - 6 Mar 2006, 22:20

nie jest ale bardzo latwo jest to zrobic, w przycisku sa 2 wolne piny, a w kostce sa wolne miejsca na wsówki, zeby sie dostac do przycisku musisz podwazajac z dwoch stron sciagnac to co sie wciska, dopiero pozniej rozebrac go 'od spodu'.