|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - Fiesta by Vibe co myslicie?
michasso - 23 Lis 2005, 17:19 Temat postu: Fiesta by Vibe co myslicie? wlasnie zakonczylem prace nad swoim audio. panelami, glosnikami etc.
na przodzie:
Vibe 90W/360W '16 (poszukuje pomyslu na normalna maskownice na midbasy:) bo te tak sobie mi sie podobaja.)
skrzynka z glosnikiem Vibe 274mm 300W/1200W
wzmacniacz narazie kiszka bo magnat 4x120
Darekmk3 - 23 Lis 2005, 18:19 Temat postu: Re: Fiesta by Vibe co myslicie? no nieźle napewno troche kasy i pracy to szarpło
chociaz Grzesiek(Cinot) ma to fajnie wkomponowane (nie rzuca sie to tak u Cinota w oczy)jakby ktos kiedys chciał sobie to przywłaszczyc niestety
pozdro ;-)
cinot - 16 Lut 2006, 12:48
No u mniejest zrobione tka że wygląda jak fabryczne
Co to jest to czarne , pianka jakaś, na czym montowałes głośniki??
hans666 - 16 Lut 2006, 13:41
to czarne to pewnie gąbka-tak wyglada, cholernie sie rzuca w oczy..z zewnatrz wszystko widac..nie wiem czy to dobrze ale to przeciez Twoj samochod, Twoje audio i Twoje szybki...
andrew - 17 Lut 2006, 14:28 Temat postu: Re: Fiesta by Vibe co myslicie? [witam cie kolego jezeli ci doradze to włoz oryginalne atrapki a i tak lusterek nie masz ustawianych to w miejsce tego uchwytu wstaw sopran ja ta mam zrobione i wyglada naet nawet pozdro Andrew moge fajna ci sprzedac obudowe na woffery
cinot - 17 Lut 2006, 16:42
Po przemyśleniach jeszcze dopisz epare rzeczy/
Co m iis podobaŁ
1 Dobór sprżetu- Vibe jest mało popularnąfirmą a naprawdę niezłą
2.Profesjonalna instalacja( zakładam ze wszystko jest porządnie wytłumione)
Co niezbyt
1 Estetyka ( tak jak pisza koledzy powyżej narażasz isęna strate sprzętu.,
2. pogorszenie ergonomii autka( tak jak pisze andrew)
Moby - 20 Lut 2006, 15:53 Temat postu: ;] nio to mnie kolega tez zmotywowal zeby zrobic u siebie zabudowe - juz nie dlugo zrobie fotki )
|
|