|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Blacharstwo / Lakiernictwo / Kosmetyka samochodowa - [Blacharstwo] Jak przymocować lotke do klapy ?
Mackoooo - 6 Lis 2005, 13:35 Temat postu: [Blacharstwo] Jak przymocować lotke do klapy ? Witam serdecznie!!!!
Dzis kuplem sobie lotke za jedyne 80zł.... teraz własnie mysle jak tu ja przymocowac czy klejejm wystarczy......... i bardzo prosze o nazwy kleju... Dziekuje
Pozdrawiam serdecznie!!
chary - 6 Lis 2005, 14:11
ja u siebie przewiercałem,na klej nigdy nie wiadomo,może odpaść.
odyniec - 6 Lis 2005, 15:43
klej Bizon - na progi dokleja sie wkladki na ten klej i trzyma jak ta lala;]
RKRman - 6 Lis 2005, 18:01 Temat postu: lotka CZE
podjedz do sklepu z materiałami lakierniczymim - nie jestem pewien czy to dokładnie to samo co stosuje sie do wklejania szyb....jeśli nie, to na pewno jest odpowiednik : metal-tworzywa ..
POZDRAWIAM ;-) ..u mnie progi i lotka (tylko 2 punkty klejenia) - trzymają sie bez problemu
LOY - 6 Lis 2005, 18:18
stara zasada- jeśli nie musisz to nie wierć ! Dodajesz nastepne "uszkodzenie" blachy któro napewno kiedys zechce korodowac . Mamy dziś tak dobre nowoczesne kleje ze spojler powinno utrzymac . Piotr ma racje.. dobry jest klej do szyb..a jeszce lepszy produkt typu szceliwo+klej. Najlepsza firma to Wurth. Przed klejeniem niezapomnij odtłuścic powierzchni czasem terzeba uzyc rozpuszczalnika trawiącego -dokładnych informacji dostarczy ci każdy kompetentny pracownik sklepu.
|
|