Forum FiestaKlubPolska -

Tuning stylistyczny - Lustereczka M3

Toooommmmi - 4 Lis 2005, 16:57
Temat postu: Lustereczka M3
Witam. Co sądzicie na temat takich lustereczek? Właśnie sobie takie zamówiłem i czekam na dostawe. Bardzo jestem ciekaw czy będzie mojej fieścince pasował taki "ubiór" :-) Jak bede miał je załozone, to może zrobie fotki i je tu wstawie :)

pvzon - 4 Lis 2005, 17:00

na pewno będzie lepiej wyglądać niż na seryjnych "paletkach"
Daras84 - 4 Lis 2005, 17:07

ja mam :) na poczatku nie mogłem sie przyzwyczaic bo troche inaczej w nich widac :) ale efekt jest:)
Radziu - 4 Lis 2005, 20:27

Ja tez chce sobie takie sprawic ale narazie brak funduszy :D !
Kowal - 4 Lis 2005, 21:00

Ja również takie posiadam juz jakis czas i jest spoxik :)

Tu mozesz sobie looknąć jak wygladaja u mnie
http://www.fiestaklubpols...pic.php?t=10631

Pozdro

trzeci - 5 Lis 2005, 09:50

Również mam takie.
Po paletkach, przeżyjesz mały szok jak wsiądziesz i w nie spojrzysz, ale szybko się przyzwyczaisz :)
A wygląd, bez porównania do poprzednich.
In plus oczywiście :)
Pozdro ...

Jareczek - 5 Lis 2005, 15:27

A mi się nie podobają m3, bardziej mi się kojarzą z burakami w golfach i beemkach, oczywiście bez obrazy dla nikogo
Daras84 - 6 Lis 2005, 01:46

Jareczek napisał/a:
A mi się nie podobają m3, bardziej mi się kojarzą z burakami w golfach i beemkach, oczywiście bez obrazy dla nikogo
masz racje lepiej pograc pale :twisted: :hahaha: tkami
Jareczek - 6 Lis 2005, 14:26

Daras84 napisał/a:
Jareczek napisał/a:
masz racje lepiej pograc pale :twisted: :hahaha: tkami

A co masz do paletek ;) Nie mówie, ze są super, ale już wole miec standart, albo od fiesty 94-96 niz m3, najlepiej jeszcze pomalowane na inny kolor niż kolor auta, zeby było widac ;)

Cioska - 6 Lis 2005, 15:42

Daras84 napisał/a:
ja mam :) na poczatku nie mogłem sie przyzwyczaic bo troche inaczej w nich widac :) ale efekt jest:)[url=http://img98.imagesh....th.jpg]Obrazek[/URL]

Miałem dokłądnie tak samo. Na początku słabo w nich widziałem, ale potem się przyzwyczaiłem :D

Junior - 7 Lis 2005, 10:54

KOLEGA JARECZEK POPROSTU NAM POZAZDROŚCI SLICZNYCH ZWIERCIADEŁEK I DLATEGO NAM DOGRYZA ALE NIEMA SIE CO PRZEJMOWAĆ ZAWSZE MUSI BYC CZARNA OWCA W KLUBIE BEZ URAZY żarcik POZDRAWIAM :-) kolego zdradz jeszcze ile dałeś za nie bo ja 99zł +przesyłka ;-)
Jareczek - 7 Lis 2005, 16:55

Tak zazdroszcze Wam i nigdy takich ne założę ;) W moich planach jest założenie lusterek od couriera, żeby jeszcze lepiej widzieć niż w paletkach. A tak poza tym, to szukam naklejki na tylną szybę: "Pionier" czy jak sie to tam pisze, albo " Technics" :P
pvzon - 7 Lis 2005, 17:06

Jareczek napisał/a:
Tak zazdroszcze Wam i nigdy takich ne założę ;) W moich planach jest założenie lusterek od couriera, żeby jeszcze lepiej widzieć niż w paletkach. A tak poza tym, to szukam naklejki na tylną szybę: "Pionier" czy jak sie to tam pisze, albo " Technics" :P

mam na zbyciu naklejkę "alpine", pasuje? :lol:

Jareczek - 7 Lis 2005, 17:38

pvzon napisał/a:
Jareczek napisał/a:

Nie bo to musi być jakaś porządna firma produkująca sprzęt grający, a "alpine" jest mało znana u nas na wsi wsród dziewuch ;) :P

Toooommmmi - 7 Lis 2005, 23:35

hehe :D No i lustereczka założone :devil: Super wyglądaja i super sie w nich przegląda :) Jest poprostu gitara. Bardzo fajna sprawa te lusterka :)
jogar26 - 10 Lis 2005, 15:41

Może lepiej bez lusterek? 8)
Przy takim silniku to zmniejszenia oporu powietrza trzeba szukać wszędzie :D

Kowal - 10 Lis 2005, 16:26

Toooommmmi napisał/a:
hehe :D No i lustereczka założone :devil: Super wyglądaja i super sie w nich przegląda :) Jest poprostu gitara. Bardzo fajna sprawa te lusterka :)

No to czekamy teraz na foto prezentacje z nowymi lustrami ;-) Pozdrawiam

Toooommmmi - 13 Lis 2005, 10:29

Będą fotki, będą tylko nie mam czasu zrobić i autko brudne :-) A fe :P
Danio - 13 Lis 2005, 13:20

mam nadzieję że Cię dzisiaj zobaczymy na zlociku...godz 15 go sport katowice ..obecność obowiązkowa i weź kiełbachę ...pozdr
virus2 - 18 Lis 2005, 23:41

Czy ktos wie jak rozebrac to lusterko bo cale szkielko sie trzesie i nic nie widze jak jade a dopatrzylem sie ze srubka sie poluzowala w srodku tylko jak tam sie dostac :?: :?: :?: :?: :?:
Kowal - 19 Lis 2005, 12:56

Szkło jest na czterech zatrzaskach , podwadzisz z kazdej strony lekko i wyjmiesz bez problemu ;-)
Fordon - 20 Lis 2005, 10:10

Ja nie moge si eprzestawic na te lusterka M3 bo dziwacznie w nich widac... w porownaniu z paletkami... i wiem jedna ze nie zaloze ich do Fiesty...

Pozdrawiam

RKRman - 20 Lis 2005, 21:03

Jareczek napisał/a:
pvzon napisał/a:
Jareczek napisał/a:

Nie bo to musi być jakaś porządna firma produkująca sprzęt grający, a "alpine" jest mało znana u nas na wsi wsród dziewuch ;) :P

Jarek , a jak byliśmy na Multi Mediach w Rzeszowie nie zabrałeś na pamiątke :?: . :D ....widze że teraz nadeszłą pora na rewanż z podesłaniem naklejeczek :lol: hehehe

..i koniecznie walnij sobie na przedniej zaraz pod dachem...to nic że widoczność będzie gorsza......słoneczko nie będzie Cie oślepiało ....wymiar naklejki : 45cm x 15cm....więc może podeśle 2 szt. :?:
..aha kolorek super pod Twój lakier na Fieście - taki zgaszony bordzik :-)

a jak już będziesz pomykał takim SuperBolidem..to napisz co i jak ....może też sobie nakleje ..........ze 4 szt. :hahaha: