|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning mechaniczny - Spreżyny , Zawieszenie , Zawias , Obniżenie
team-X-tream - 26 Paź 2005, 21:33 Temat postu: Spreżyny , Zawieszenie , Zawias , Obniżenie czy moge uciąć spręzyny tak zeby Fiesta była 20-30mm niizej! czy tp przejdzie?czy nie??
co w na to??
Artone^ - 26 Paź 2005, 22:08
zrob tak źą ...
kup sobie sprezyny jamexa z allegro i potem kup jakies fele 15stki i bedzie kozak ;d
Piesek - 26 Paź 2005, 22:25
Człowieku felgi 15" i chcesz obcinać sprężyny hahah to będziesz na każdej dziurze obcierać o nadkola, przy każdym obcieciu sprężyny jest ona miększa.
KacpeRS - 27 Paź 2005, 16:28
Piesek napisał/a: | Człowieku felgi 15" i chcesz obcinać sprężyny hahah to będziesz na każdej dziurze obcierać o nadkola, przy każdym obcieciu sprężyny jest ona miększa. |
gościu nie gadaj głupot bo sie nie znasz ja mam felgi 15 fieste obniżoną o -35mm jeszcze do tego nakładki od xr i nic mi nie obciera
Daras84 - 27 Paź 2005, 17:28
Kasperaz21 napisał/a: | Piesek napisał/a: | Człowieku felgi 15" i chcesz obcinać sprężyny hahah to będziesz na każdej dziurze obcierać o nadkola, przy każdym obcieciu sprężyny jest ona miększa. |
gościu nie gadaj głupot bo sie nie znasz ja mam felgi 15 fieste obniżoną o -35mm jeszcze do tego nakładki od xr i nic mi nie obciera |
j amam o 40mm i dopiero przy 4 osobach jak na duzej predkosci wpadne w mulde to mi obetrze... fakt to ze profil 45
maerik - 27 Paź 2005, 18:32
Kasperaz21 napisał/a: | gościu nie gadaj głupot bo sie nie znasz ja mam felgi 15 fieste obniżoną o -35mm jeszcze do tego nakładki od xr i nic mi nie obciera |
Nakladki XR nie maja nic do tego...
Piesek - 27 Paź 2005, 21:05
Człowieku on pisał że chce obciąć sprężyny!!!!!! A nie wstawić obniżające!!! Obniżajace spokojnie mogą być i fele 15" i oponki na 50 i będzie si. Sprężyny sportowe są twardsze. A zwykłe jak przytniesz robią się miekkie jak szmata.
pablo_zio - 27 Paź 2005, 21:14
wez sie nie wyglupiaj z obcinaniem sprezyn, to jest glupi pomysl, sie dziwie ze nikt jeszcze tego ci nie napisal, ale widze ze nie wszyscy sie wypowiedzieli, jesli nie stac cie na sportowe sprzezyny to zostaw te takie jakie sa
[ Dodano: Czw Paź 27, 2005 9:15 pm ]
wez sie nie wyglupiaj z obcinaniem sprezyn, to jest glupi pomysl, sie dziwie ze nikt jeszcze tego ci nie napisal, ale widze ze nie wszyscy sie wypowiedzieli, jesli nie stac cie na sportowe sprzezyny to zostaw te takie jakie sa
p.s. nawet w maluchach sie nie obcinalo seryjnych sprezyn, tylko od duzego fiata bo byly twardsze
|
|