|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - Radio+wzmachol+skrzynia basowa
Lukasz - 24 Wrz 2005, 10:39 Temat postu: Radio+wzmachol+skrzynia basowa Potrzebuje szybkiej rady bo chce dzisiaj kupic wszystko (radio,wzm,skrzynie,glosniki) i zastanawiam sie czy radyjko za 600zł wystarczy do otrzymania ladnego brzmienia i basu Moge kupic lepsze,ale na super bajerach i wygladzie mi nie zalezy,to ma grac a nie wygladac.Jak mozecie to podajcie jakies przyklady jak warto.I czy akus wytrzyma to wszystko podczas jazdy Mam 50ah
cinot - 24 Wrz 2005, 13:26
To radio spełni twoje wymogi jest naprawdęświetne, łądnie gra i jest wytrzymałe, ekran świecie siętak jakby na biało widaćgo w mocnym słońcu, przyciski zielone.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63973019
Gardner - 24 Wrz 2005, 18:13
Dokladnie, to radyjko jest bardzo fajne z tanszych polecam tez Pioneer deh-3730MP
a co do reszty to niech inni sie wypowiedza.
pab2002 - 26 Wrz 2005, 19:39
Polecam JVC, naprawdę ładnie grają i 2 lata gwarancji
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65149022
lub tańsze
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64934029
wójas 22 - 27 Wrz 2005, 01:34
jak ma grać, a nie wyglądać to kup Alpine, albo Clariona idż do Media Markt włącz jedne głośniki, a potem testuj sobie radia zobaczysz, że jeśli możesz to warto wydać te 200-300zł więcej, ja do 600zł to kupiłem Blaupunkta i nie nażekam, chociaż Alpine za 900zł go miażdżył ale nie było mnie stać na niego
CRAZY - 19 Paź 2005, 13:24 Temat postu: Polecam PIONEERA sAM NIEDAWNO ZAKUPIŁEM NA ALLEGRO DEHA 4700 MP I JESTEM MAKSYMALNIE ZADOWOLONY- MA WZMACNIACZ 4X50W KTÓRY BOZBAWIŁ MEMBRAN MOJE PRZEDNIE GŁOŚNIKI
bEDZIESZ ZADOWOLONY
RKRman - 19 Paź 2005, 13:32 Temat postu: sprzęt CZe
..no temat troche "wiekowy" więc zapewne kolega już wszystko nabył..ciekawe czy poiścpiech był dobrym doradcą
więc chętnie bym zobaczył nowe zabawki ;-)
Bongo - 19 Paź 2005, 17:17
uzytkuje tego pionka i zdecydowanie polecam...skrzynie mozesz z allegro blaupunkta gtb 300 jesli ci nie zalezy na wyrwaniu nerek....wmazniacz jakis do 200 wat w rsm powinien dac rade tez z allegro nochyba ze chcesz nowe to najlepiej isc do media
cinot - 19 Paź 2005, 17:24
taniej bedzie iśc do sklepu/zakłądu c/a , moze nieduzo( 20-30 zeta ) ale zawsze cos...
poza tym w zakładzie car audio masz możliwośc odsłuchu, a jak chciałem odsłuchaćw aucie wzmacniacz to pan z MM spojrzał sięna mnie jak na pojeb... i powiedział że nie wolno, to ja sie pytam czemu, mowie ze chce zobaczyc jak gra w mym aucie a nie na scianie z jakimis smiesznymi glosnikami, a on mi na to ze tu mozna dobrze odsluchac sprzetr...
Pewnie takie maja odgórne zalecenia by nic nie wynosic, ale i tak rece opadają..
Bongo - 19 Paź 2005, 18:48
widzialem przejeżdzajac obok jednego MM studio Car Audio gdzie robili zabudowy itd i pewnie odsluchac tez tam mozna było w swoim aucie...niepamietam jednak czy to było w Polsce czy w Niemczech
Kacper - 19 Paź 2005, 21:43
cinot napisał/a: | taniej bedzie iśc do sklepu/zakłądu c/a , moze nieduzo( 20-30 zeta ) ale zawsze cos...
poza tym w zakładzie car audio masz możliwośc odsłuchu, a jak chciałem odsłuchaćw aucie wzmacniacz to pan z MM spojrzał sięna mnie jak na pojeb... i powiedział że nie wolno, to ja sie pytam czemu, mowie ze chce zobaczyc jak gra w mym aucie a nie na scianie z jakimis smiesznymi glosnikami, a on mi na to ze tu mozna dobrze odsluchac sprzetr...
Pewnie takie maja odgórne zalecenia by nic nie wynosic, ale i tak rece opadają.. |
...robie w media na tym dziale, i tak samo mowie klientom... bo mam juz dosc tlumaczenia ze od gornie mamy ZABRONIONE opuszczać media market w trakcie pracy, a o wynoszeniu czego kolwiek mozna zapomnieć
RKRman - 20 Paź 2005, 00:24 Temat postu: zakupy cholera trudna sprawa ....trzeba by autem wjechać jakoś do środka
POZDRAWIAM ;-) ..ja sie spotkałem z aprobatą pomysłu: kupiłem model jakiś tam i sobie wypowiedziałem ., .zamontowałem ....nie zagrał jak chciałem - odniosłem i wziąłem nieco droższe ..bez problemu zamieniono..
Kacper - 20 Paź 2005, 07:41 Temat postu: Re: zakupy
piotr-RKRmann napisał/a: | cholera trudna sprawa ....trzeba by autem wjechać jakoś do środka
POZDRAWIAM ;-) ..ja sie spotkałem z aprobatą pomysłu: kupiłem model jakiś tam i sobie wypowiedziałem ., .zamontowałem ....nie zagrał jak chciałem - odniosłem i wziąłem nieco droższe ..bez problemu zamieniono.. |
Własnie wjechac do środka tez nie mozna przykry sklep pod tym wzgledem, ale znowu jaki inny wogole pozwala na jakis tam odsluch ? przez allegro tez nie odsluchasz.
A co do zamiany to TAK, ale zawsze na drozszy ... chyba ze tańszy, a za pozostalą kase cos sobie dobierzesz np glosniki, plyty cd, mikser czy cos
cinot - 20 Paź 2005, 08:34
Kacper napisał/a: | cinot napisał/a: | taniej bedzie iśc do sklepu/zakłądu c/a , moze nieduzo( 20-30 zeta ) ale zawsze cos...
Pewnie takie maja odgórne zalecenia by nic nie wynosic, ale i tak rece opadają.. |
...robie w media na tym dziale, i tak samo mowie klientom... bo mam juz dosc tlumaczenia ze od gornie mamy ZABRONIONE opuszczać media market w trakcie pracy, a o wynoszeniu czego kolwiek mozna zapomnieć |
Tak mi sie właśnie wydawało że jest zakaz wynoszenia, a szkoda.
Przepraszam jeslicię czymś uraziłem.
|
|